Følg NordMobil på Facebook

Verktøy og Utstyr

Produsenter

Verktøy og Utstyr Her er 194 Produkter.

Her finner du en del forskjellig verktøy og Utstyr som anbefales å bruke for vedlikehold, og til ulike reparasjoner. De fleste verktøyene er selvforklarende, mens andre er godt forklart i teksten eller ved hjelp av et vedlegg. Alle elektriske verktøy er testet og evtl. Tilpasset / modifisert for bruk i Norge. Elektrisk verktøy godkjennes først i vårt elektronikkverksted, før de tilbys i butikken. En del verktøy som finnes i butikken, bruker vi også selv i vårt eget verksted ved utføring av reparasjoner, service og vedlikehold. Et verktøy er ikke en ”tryllestav”, dersom du ikke vet hvordan det brukes riktig, kan du risikere å ødelegge mer enn du reparerer. Mye praksis, konsentrasjon og tålmodighet er viktig for å lykkes med en reparasjon. Vennligst merk: Vi tar ikke ansvar for feil bruk av verktøy, og for eventuelle skader som oppstår som følge av dette. Er du usikker på hvordan et verktøy skal brukes, er det bare å ta kontakt, så skal vi hjelpe med gode råd så godt vi kan!

 • Batteri

  Vi tilbyr Batterier til mange ulike enheter som f.eks. mobiler, barbermaskiner, nettbrett og Macbook. Alle våre batterier er originale og testet både av produsentene, og av oss på vårt eget verksted med en spesiell batteritester. Vi legger stor vekt på kvalitetsvarer, og spesielt når det gjelder li-ion batterier. Dårlige kopier og andre billige produkter finnes ikke i vårt sortiment. Originale batterier er relativt kostbare og koster ca fire ganger mer enn uoriginale batterier. Forskjellen på et originalt og et uoriginalt batteri merker man senest når det begynner å svekkes etter kort tid, blåser seg opp, eller mister sin kapasitet.

 • Belysning

  Belysning er viktig under jobbing med elektronikk. Det er ingenting som er så ubehagelig som å jobbe med små deler i dårlig lys. Vi har diverse belysninger som passer på arbeidsbordet som kan lyse opp reparasjonsobjekter og diverse, for å gjøre jobben litt enklere. Vi tilbyr også en del andre lamper og lyspærer som kan være til hjelp, når man trenger å se det man styrer med ekstra tydelig.
  Husk, belysning er en meget viktig faktor når det gjelder reparasjoner av småting, ikke spar på godt lys.

 • E.S.D. Utstyr

  Her har vi en del utstyr som bør brukes under reparasjoner av elektronikk, da det er viktig å unngå elektrisk ladning. Slik ladning kan ødelegge elektroniske komponenter, derfor anbefaler vi alltid å bruke esd-utstyr når man reparerer finelektronikk.

 • Lodding

  Når det gjelder lodding er det svært viktig å ha alt på plass av utstyr og tilbehør. Vi anbefaler å ha flere forskjellige lodde tinn, flux og andre materialer på plass. Det kan noen ganger være smart å øve seg på lodding på defekte enheter, før man begynner å lodde på selve reparasjonsobjektet.

 • Material

  En del viktige materialer bør man alltid ha på verkstedet sitt, det gjelder f.eks. materialer som Tape – lim og smøremidler.

 • Okular

  For dem som ønsker å se litt mer detaljer enn vanlig anbefales det å gå til anskaffelse av et forstørrelsesglass, en lupe, eller et mikroskop. Under lodding på nyere mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett, eller hovedkort, er det anbefalt å ha flere forskjellige typer forstørrelsesglass og mikroskop for hånden.

 • Rensing

  Her tilbyr vi en del utstyr til rensing av diverse elektroniske deler, komponenter og hovedkort. Det er viktig å bruke rett utstyr, som myke pensler og helst antistatisk renseverktøy.

 • Måler

  Vi tilbyr en rekke målere for nesten alt mulig innen elektronikk, men selvsagt er det en fordel å ha en multimåler på arbeidsplassen. Vi har både billige og mer kostbare målere som kan brukes innen elektro og finelektronikk.

 • Verktøy

  Vi tilbyr en rekke verktøy spesielt for reparasjoner, vedlikehold og overhaling av elektroniske komponenter, hovedkort, samt elektroniske enheter som mobiler, nettbrett og data. Det er viktig å ha ordentlig verktøy under alle typer reparasjoner og overhalinger.

 • AC-DC og Data

  AC-DC og Data Vi tilbyr en del utstyr fra tredjeparts bedrifter som brukes for alle typer diagnose – opplåsing - modifikasjon – de-branding – jtaging av mobile enheter som mobiltelefoner, nettbrett, hovedkort og nettverksutstyr. Utstyret er delvis avansert og bør ikke brukes av andre enn de som har kunnskap om informatikk. Det er anbefalt å lese produsenten sin FAQ og HELP side før man setter i gang.

per side
Vis 1 - 12 av 194 Produkter