Følg NordMobil på Facebook

B-Vare

Produsenter

B-Vare Her er 96 Produkter.

Vi har en stor samling av brukte deler og enheter på vårt lager, som vi enten har fått, har demontert, eller som vi har kjøpt inn. Disse varene blir nå annonsert i vår nettbutikk. Alle varene fungerer som de skal, eneste forskjell er at de er brukt, og derfor ekstra billig.

Vi driver et profesjonelt elektronikk- og serviceverksted, og benytter bare nye deler når vi reparerer enheter, og har derfor store mengder brukte deler, og enheter, som vi nå skal selge. Vi ønsker at de som vil prøve å reparere selv, skal få mulighet til å kjøpe gunstige, brukte deler i vår nettbutikk, og spare en hel del penger på det.

De fleste delene kommer fra demonterte enheter, mens 20% av deler kommer fra egne innkjøpte deler, som ble pakket ut en gang i tiden, men aldri ble brukt. Dette er deler som vi ikke har fått bruk for, og som vi nå legger ut for salg.  

Gjør et kupp og sjekk om du finner noe du kan ha bruk for, til for eksempel reparasjon av din egen telefon.  

Vi selger deler i kvalitetsklasse A,B og C, som merkes klart og tydelig i produktbeskrivelsen.

Kvaliteten påvirker prisen, og delene er uansett billig når de selges som brukt, men de er ekstra gunstig viss vi mener kvaliteten er dårligere enn A og B.

Kvalitetsvilkårene er enkle, A: betyr at delen ser ut som ny og har vært lite, eller ikke i bruk. B: betyr at delene har vært i bruk, men at de ser meget bra ut. C: betyr at delene har vært i bruk, og kommer fra en eldre, og muligens mye brukt enhet, men kan absolutt brukes igjen.

Alle brukte deler selges og deklareres som ”defekt”. Vi gir uansett 7 dagers garanti på delene, slik at man har tid til å teste om de fungerer som de skal, etter at man har mottatt de.  

per side
Vis 1 - 12 av 96 Produkter