Følg NordMobil på Facebook

E.S.D. Utstyr

Produsenter

E.S.D. Utstyr Her er 11 Produkter.

Her har vi en del utstyr som bør brukes under reparasjoner av elektronikk, da det er viktig å unngå elektrisk ladning. Slik ladning kan ødelegge elektroniske komponenter, derfor anbefaler vi alltid å bruke esd-utstyr når man reparerer finelektronikk.

  • E.S.D. Hansker

    Vi tilbyr esd hansker som bør brukes ved alle typer arbeid innen elektronikk. Man må aldri ta på hovedkort uten å ha på seg esd hansker, da det er veldig fort gjort å ødelegge komponenter på printkort uten esd hansker. Vi er vanligvis alle statisk oppladet, derfor er det virkelig anbefalt å alltid  ha på seg hansker når man jobber med elektro og elektronikk.

  • E.S.D.Tilbehør

    Vi har noen få esd produkter som bør brukes under alle typer arbeid innen elektronikk. Det er viktig å unngå statisk ladning, derfor bør man alltid ha på seg ett eller to band på armen som hindrer statisk ladning til objektet man jobber med. Man trenger ikke overdrive med antistatisk utstyr på et vanlige serviceverksted, men noe bør man bruke for å garantere at ting ikke skades av statisk ladning.

Vis 1 - 11 av 11 Produkter