Følg NordMobil på Facebook

Lodding

Produsenter

Lodding Her er 33 Produkter.

Når det gjelder lodding er det svært viktig å ha alt på plass av utstyr og tilbehør. Vi anbefaler å ha flere forskjellige lodde tinn, flux og andre materialer på plass. Det kan noen ganger være smart å øve seg på lodding på defekte enheter, før man begynner å lodde på selve reparasjonsobjektet.

  • Fett og Vann

    Her er noen få produkt som man må ha for å komme i gang med lodding. Vi anbefaler å ha alle typer hjelpemidler til lodding tilgjengelig, så kommer man raskere i gang, og man har større mulighet til å lykkes. ”Obligatoriske” produkt er bl.annet: skikkelig loddefett, syre og loddevatn. 

  • Loddetinn

    Det er utrolig viktig å velge rett lodde tinn og rett temperatur når man skal jobbe med tinn. Det er anbefalt å benytte flux fritt lodde tinn for de fleste loddearbeid, og heller tilsette flux etter behov. Når man jobber med printkort som ikke tåler så mye varme derimot, eller på enheter hvor man bare har ett forsøk å lodde på, anbefaler vi å bruke lodde tinn med flux. For reballing og alt innen gpu og cpu anbefales det at tinnet er fettfritt slik at du kan tilsette litt av flux/fett etter behov under arbeidet.

  • Loddetilbehør

    Her har vi en del tilbehør til lodding, samt oppbevaringsløsninger til loddetilbehør som loddefett, loddevann osv.

per side
Vis 1 - 12 av 33 Produkter