Følg NordMobil på Facebook

Måler

Produsenter

Måler Her er 24 Produkter.

Vi tilbyr en rekke målere for nesten alt mulig innen elektronikk, men selvsagt er det en fordel å ha en multimåler på arbeidsplassen. Vi har både billige og mer kostbare målere som kan brukes innen elektro og finelektronikk.

  • Multimeter

    Vi tilbyr forskjellige multimeter som alle bør ha hjemme og på verkstedet for å måle alle typer elektroimpulser fra nesten alt som gir fra seg noen form for impuls. Vi anbefaler å ha minst to multimeter tilgjengelig for å være sikkert på at man får rett mål når det er noe viktig som skal måles.
    Multimeter er et produkt man MÅ ha når man driver med reparasjoner og service av alle typer mobile enheter og printkort.

  • Termometer

    Vi tilbyr en del forskjellige termometer - irda termometer - temperaturmåler via irda som hjelper mye under diagnose av alle typer elektroarbeid innen serviceelektronikk, det anbefales å har minst to forskjellige irda termometer for å være sikker på at man måler riktig, spesielt når det gjelder alvorlige reparasjoner av cpu, gpu, forsterkere og andre komponenter som varmer seg opp under bruk.
    Eksempel: skadet CPU - GPU komponenter blir fort varmere enn de skal, måler du cpu delen og den er varmere en 45-50 grader under vanlig bruk uten belastning, så må den byttes, cpu delen er rett og slett ødelagt.

per side
Vis 1 - 12 av 24 Produkter