Følg NordMobil på Facebook

Nordmobil - BUTIKKENS BRUKERMANUAL

Nordmobil - Manual: Butikkens Brukermanual

Mine Ordre:

Her ser du alle ordrene du har lagt til siden du registrerte deg og handlet hos oss. Ved å trykke på en ordre viser alle detaljene om ordren, som produkt, leveringsmåte, ordrestatus og sporingsnummer ( sporing kun mulig ved bruk av forsikret forsendelse).

 

Mine Retursøknader:

Her ser du produkt eller tjenester du har returnert til oss, enten ved bruk av angrerett, eller reklamasjonsrett.

All informasjon om hvor du skal sende produkt i retur, og på hvilken måte du må forhånds melde retur av produkter og tjenester, finner du i butikkens brukermanual, under punktet ”mine ordre”.

 

Mine Kreditnotaer:

Her finner du alle kansellerte, eller returnerte og godkjente ordre, som du har fått igjen penger for.

 

Mine adresser:

Her kan du registrere flere adresser inkl. Din hovedadresse som er obligatorisk før du legger inn en ordre.

Ønsker du å motta et produkt på en annen adresse enn din hovedadresse, som for eksempel på jobbadresse, en ferieadresse, eller annen midlertidig adresse, kan du lagre disse adressene under ”mine Adresser”. Du velger så den aktuelle adressen når du legger inn en ny ordre.

 

Mine Opplysninger:

Det er selvforklarende, men vi ønsker likevel å presisere at det er viktig å oppgi rett kontaktinformasjon. Dette er viktig for deg som kunde, men også for oss, da det bl.annet hjelper oss å holde salgsstatistikken nøyaktig, og på den måten tilpasse nettbutikken til de aktuelle aldersgruppene.  

 

Mine Tilgodelapper:

Her finner du alle dine tilgodelapper, som du får fra oss ved retur av varer, om du heller ønsker å bruke beløpet på vår nettbutikk.

Tilgodelapper fordeles også til lojale kunder i løpet av året, og før jul, om man handler flere ganger ila året hos oss.

Du kan også tjene deg opp tilgodelapper ved å anbefale oss videre via sosiale medier, forumer, blogger og andre steder på nettet.

 

Mine Ønskelister:

Om du surfer rundt i nettbutikken og ser en del produkter du liker og evtl. Ønsker deg, har du med ” mine ønskelister” mulighet til å lage dine egne ønskelister. Du kan lagre og kalle ønskelistene det du vil, og ev. Gjennomføre handelen ved en senere anledning.

Du har også mulighet til å sende ønskelistene dine videre til for eksempel venner, foreldre eller besteforeldre, og du vil det.